Zonnepanelen voor particulieren

 

Wilt u goedkoper wonen en bijdragen aan een beter milieu? Maak gebruik van de zon! Nicee kan u daarbij helpen. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld waarmee wij samen met u een weloverwogen keuze kunnen maken voor de juiste aanpak. Een installatie die bij uw woning en bij uw manier van wonen past. Maatwerk voor het beste rendement uit de zon.

 

 

Persoonlijk advies

De eerste stap is eem duidelijk beeld verkrijgen van uw wensen en mogelijkheden. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u en komt één van onze vakkundige adviseurs bij u thuis om de belangrijke punten door te spreken zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

 

 

Installatie

Voordat we starten met de montage en installatiewerkzaamheden stemmen wij de werkwijze met u af. Onze vakkundige monteurs zijn volledig op de hoogte van uw installatie en kunnen alles naar wens uitvoeren. De installatie wordt door ons volledig werkend opgeleverd zonder verrassingen achteraf.

 

 

Zorgeloos besparen

Na de realisatie van uw zonnessysteem krijgt u een heldere uitleg over het systeem en kunnen wij voor u de BTW-terruggave verzorgen. Hierdoor start u zorgeloos met besparen.

 

Wilt u meer weten?

Overweegt u zonnepanelen? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Vraag hier een offerte aan